Skip to content

Kerstmenu 2019

Heeft u ook al zo’n zin in Kerst? Heerlijk genieten van al het lekkere eten en drinken in het gezelschap van uw familie en vrienden. Heeft u dit jaar geen zin om een uitgebreid kerstmenu samen te stellen en urenlang in de keuken te staan? Kiest u dan dit jaar eens voor catering. Met de service van Maison Très Bonne hoeft u helemaal nergens aan te denken en kunt u onbezorgd genieten.

Onze kerstmenu’s zijn zorgvuldig samengesteld en worden bereid met verse producten. Bestelt u een kerstdiner bij Maison Très Bonne? Dan wordt deze koud bij u thuis bezorgd. U hoeft de gerechten alleen nog maar op te warmen. Hiervoor krijgt u een uitgebreide beschrijving en een foto waarop u kunt zien op welke manier het geserveerd kan worden. Zo zorgen wij ervoor dat u de kwaliteit van een restaurant bij u thuis ervaart!

U kunt kiezen uit menu Goud of Zilver met eventuele extra uitbreidingen. Nadat u onderstaand bestelformulier heeft ingevuld, nemen wij binnen drie dagen contact met u op over de verdere afhandeling van uw bestelling. Ook eventuele allergieën of dieetwensen kunnen dan worden besproken.

Goud

3-gangen
€35,- P.P.

zilver

2-gangen
€25,- P.P.

DESSERT

€4,50,- P.P. per gerecht

Extra

€5,50,- P.P. per gerecht